Журналистката Лияна Панделиева с остър коментар срещу сценаристите  Журналистката Лияна

...
Журналистката Лияна Панделиева с остър коментар срещу сценаристите  Журналистката Лияна
Коментари Харесай

Изисква се талант да бъде създаден толкова бездарен, абсурден и смазващо глупав сценарий като този

Журналистката Лияна Панделиева с изострен коментар против сценаристите 

Журналистката Лияна Панделиева, което е едно от лицата на демокрацията и на митингите в зората на Прехода изрече своето мнение за сериала на NOVA All Inclusive в обществените мрежи.

Що е то мазохизъм?

Аз съм мазохист. Изгледах изцяло непринудено следващия сезон на All Inclusive - продукция на Нова и със съдействието на следващия хотел, който се явява " продуктовото позициониране "  Изисква се необикновен тип гений да бъде основан толкоз некадърен, неуместен и смазващо малоумен сюжет и съответно на текста снимане. Откъдето и да стартира, все до хълцане от неразбиране го докарвам.

Сценарият: очевидно един от актьорите от предходните сезони не е желал да взе участие, каквато и да повода. Ама тъй като е комедия и не върви да загине трагично, по сюжет е отпътувал на работа в Англия. Жена му си удря главата в случай и настава цялостна амнезия за това кой е неин мъж, деца и майка, само че познава и помни всички други. Така през целия сериал един мъж, комуто тя непрекъснато се изяснява в обич, пробва да не спи с нея, въпреки тя да му се натиска по всички вероятни способи. В мига когато той не удържа и я целува, тя си връща паметта и му удря пестник.

Почти всички подиуми в сериала са съпроводени с музика, която е доста подобаваща за деца на 4-5 годишна възраст, които трепетно чакат появяването на положителното зайче, положителното коте или сърничка. В сериала актьорите не можеха да се предвижат от една до друга точка без бравурното музициране и гримаси, които без думи да показват разнообразни степени на персонална идиотщина.

Другата сюжетна линия излиза отвън всеки здрав разсъдък:Една от героините в предходния сезон се залюбва с много по-възрастен от нея милионер, който има и яхта, и дребен наследник. В този сезон милионерът си бие камшика нанякъде и оставя дребния си наследник на новата си другарка - хей по този начин, да го гледа. В последна сметка за детето се грижат други деца, други участници във кино лентата, а момата, влюбена в милионера схваща, че той нещо я работи и също изчезва от сериала, тъй като е тръгнала към Варна, с цел да му желае сметка.

В цялата сценарна линия се намесват и едни кметски избори, които би трябвало да са подигравка, само че се е получила свръх некадърна и плоска заигравка с платени изявления и сякаш мръсни номера.

По всяка възможност All Inclusive би трябвало да е нещо като ситком, чиито няколко първи епизода бяха в действителност свежи, само че или целият първи екип е избягал с писъци, или това в действителност е върхът на комедийните благоприятни условия на тази продукция.

Мисля, че запалянковците от кое да e най-дребно читалище биха се справили по-успешно и с историята, и с разговорите. Ученици в начално учебно заведение биха били по-изобретателни!

Накратко: желае се най-малко научна пристрастеност към сходен жанр проявления, с цел да не се черви човек от позор, до момента в който преглъща мъчително следващата серия разговори, съпроводени с радостни мелодии - евентуално, с цел да не ни става тъжно.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР